Kop Brežice vas pripelje do Nebes!

V začetku julija je Kop Brežice po uspešnem kandidiranju na razpisu za javno naročilo z Občino Šentrupert podpisal pogodbo o rekonstrukciji lokalne ceste do Nebes. Pogodba je le najnovejša v seriji uspešnih sodelovanj med nami in Občino Šentrupert na področju vzdrževanja, obnavljanja in gradnje prometne infrastrukture.

Gre za projekt v skupni vrednosti 245.926,46 € + DDV, ki smo se ga lotili z vso vnemo. Vodenje projekta je z veseljem prevzel Primož Radej (na sliki), kot delovodja pa se je izkazal eden naših novih sodelavcev, Primož Grilc.

Image title


Z ureditvijo in asfaltiranjem pretežno gozdne ceste smo poskrbeli, da bo vožnja do turistično oblegane točke v Občini Šentrupert udobnejša in varnejša tako za domačine kot obiskovalce. Ker je cesta tudi glavni dostop domačinov do osnovne šole, pa smo projektu namenili posebno pozornost in ga končali kar dva meseca prej, da se je 1. septembra šolski avtobus varno zapeljal po prenovljeni cesti.

Na naši FB strani smo objavili tudi vido posnetek, v katerem si lahko ogledate urejene odseke ceste in pozitiven komentar župana po zaključku projekta: TUKAJ.

Vse pohvale vodji projekta in delovodji, zlasti pa gradbeni in asfalterski ekipi, s pomočjo katerih smo projekt uspešno zaključili predčasno!

Vse objave