Asfaltiranje

Z namenom in željo, da našim strankam na enem mestu ponudimo kar največ, smo naš program poleg vseh vrst asfaltiranja, grobih ter finih priprav zemeljske podlage in ostalih nizko gradbenih del, razširili tudi na izvajanje sanacij asfaltnih površin. Ob tem je potrebno poudariti, da vsa navedena dela izvajamo z lastnimi resursi tako na področju kadra, kot tudi z lastnimi stroji.


Rezkanje in zalivanje asfaltnih reg

Vremenski vplivi ali preobremenitve mnogokrat povzročijo razpoke na asfaltnih površinah kot so ceste, dvorišča, športna igrišča. Asfaltne razpoke občutno skrajšajo življensko dobi asfaltiranih površin, saj preko razpok skozi asfalt pronica voda, v zimskem času tudi sol, ki trajno poškoduje nevezano nosilno plast - tampon. V izogib trajnim poškodbam asfaltiranih površin, Vam KOP Brežice d.d. ponuja strokovno in cenovno ugodno rešitev rešitev zalivanja razpok z vročo bitumensko maso. 

Cena storitve:

- razpoke do 200 tm ….. enotna cena 390,00 eur

- razpoke nad 200 tm…………………………..1,95 eur/tm

Naše storitve obsegajo različne dejavnosti, kot so:
gradbena dela, asfaltiranje in prodajo asfalta, košnjo in pluženje, prodajo gradbenega materiala, najem opreme in vozil, upravljanje in vzdrževanje ter oddajo prostorov in objektov.