KOP Brežice nadaljuje z deli v Podgori pri Straži

Danes se je direktor naše družbe, mag. Dejan BIBIČ udeležil slavnostnega podpisa pogodbe za 4. etapo projekta Straža-Podgora. Projekta se izredno veselimo, saj smo bili kot izvajalec prisotni že pri prejšnjih etapah, zaradi česar smo s projektom temeljito seznanjeni, prav tako pa imamo že vzpostavljen odličen odnos tako z lokalnim prebivalstvom kot tudi z lokalnimi oblastmi.

Župan Občine Straža Dušan Krštinc je povedal, da je projekt za občino ključnega pomena, saj gre za izredno obremenjeno cesto tako z lokalnim kot tranzitnim prometom, cesta pa je že v precej slabem stanju. Hkrati z voziščem bomo za izboljšanje varnosti pešcev v prometu poskrbeli tudi za izvedbo pločnika, obnovili pa bomo tudi kanalizacijske vode in uredili cestno razsvetljavo na tem odseku.

Projekt je skupno vreden 396.460,76 € z DDV, vodil pa ga bo senior vodja projektov, Primož Radej, ki je vodil tudi prejšnje etape na tem projektu. 

Zaključek del je predviden do konca januarja 2024, v tem času pa boste obveščeni tudi o potrebnih delnih in popolnih zaporah.

Vabimo k ogledu prispevka s podpisa pogodbe tukaj.


Brežice, 5. 9. 2023

Vse objave